Povestea Shiral

Povestea noastra incepe in 1991 din dragoste pentru frumos si din dorinta de a reda doamnelor din Romania bucuria de a se imbraca.

Cu gandul acesta, am inceput sa aducem cele mai frumoase si deosebite tesaturi din Orientul indepartat dar si din Europa, pentru a imbata Romania de culoare. De peste 20 de ani, tesaturile SHIRAL au “participat” la mii de cununii, botezuri, banchete si petreceri, incantand atat cochetele purtatoare cat si consortii lor mandri.


Am colaborat de-a lungul timpului cu personalitati TV si canterete celebre, cu toti designerii Romani cunoscuti si ne-am bucurat alaturi de ei cand tinutele alese cu materiale SHIRAL au avut succes. Lucrand cu marile teatre si opere din Romania, ne-am mandrit cand am descoperit tesaturile noastre in rochiile de pe scena.


De ce sunt tesaturile SHIRAL atat de speciale? Fiecare material adus de noi, este atent gandit si ales: in functie de sezon, trend si ce le-ar incanta pe clientele noastre cel mai mult! Nici o colectie nu este lasata in voia intamplarii! Prin urmare, cea mai buna carte de vizita a noastra este incantarea fiecarei cliente care pleaca cu materialul mult-visat!


Stiati ca doamnele noastre de la vanzari va pot oferi consiliere fashion gratuita? Dansele au peste 20 de ani de experienta in acest domeniu si va pot aviza ce material vi s-ar potrivi cel mai bine si ce cantitate va trebuie. Dansele sunt sufletul magazinului nostru si dupa cum va veti convinge singure dupa ce ne vizitati, avem un suflet cald, generos si foarte primitor.


Familia SHIRAL va asteapta la ea!