Termeni & Conditii

Acești termeni și condiții ("Termeni", "Contract") reprezintă un acord între Operatorul de Site ("Operatorul Website", "Noi", "Noi" sau "shiraltesaturi.ro „) si Utilizatorul website-ului shiraltesaturi.ro. Prezentul Acord stabilește termenii și condițiile generale ale utilizării de către dvs. a site-ului shiraltesaturi.ro și a oricăror produse sau servicii (denumite colectiv "Site-ul" sau "Servicii").


Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SHIRAL TESATURI (FOUNDERUL BRANDULUI SHIRALTESATURI.RO) si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companie SHIRAL TESATURI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Inregistrare pe site
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

  • UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
  • CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
  • COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.
  • CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.
  • UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.


Conturi și membri
Dacă creați un cont pe site-ul Web, sunteți responsabil pentru păstrarea securității contului dvs. și sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care apar în cadrul contului și orice alte acțiuni întreprinse în legătură cu acesta. Furnizarea de informații false de contact de orice fel poate duce la terminarea contului. Trebuie să ne anunțați imediat orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau orice alte încălcări ale securității. Nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de acte sau omisiuni de către dvs., inclusiv orice daune de orice natură cauzate ca urmare a unor astfel de acte sau omisiuni. Este posibil să suspendăm, să dezactivăm sau să ștergem contul dvs. (sau orice parte a acestuia) dacă constatăm că ați încălcat orice prevedere a acestui Acord sau că comportamentul sau conținutul dvs. ar duce la deteriorarea reputației și a bunăvoinței noastre. Dacă ștergem contul dvs. din motivele anterioare, este posibil să nu vă mai puteti reînregistra pentru serviciile noastre. Este posibil să blocăm adresa dvs. de e-mail și adresa de protocol Internet pentru a împiedica înregistrarea ulterioară.


Copiile de rezervă
Nu suntem responsabili pentru conținutul care se află pe site. În nici un caz nu vom fi trași la răspundere pentru pierderea oricăror Conținut. Este responsabilitatea dvs. exclusivă să păstrați o copie de rezervă corespunzătoare a conținutului dvs. În ciuda celor de mai sus, în anumite situații și în anumite circumstanțe, fără absolut nicio obligație, este posibil să reușim să restauram unele sau toate datele dvs. șterse la o anumită dată și la o dată când am putut crea date de rezervă pentru propriile noastre scopuri. Nu garantăm că datele de care aveți nevoie vor fi disponibile.


Modificări
Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentul Acord sau politicile sale referitoare la site-ul web sau la serviciile acestuia, care sunt afisate. Când vom face, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. Utilizarea continuă a site-ului Web după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dvs. pentru astfel de modificări. Politica a fost creată cu WebsitePolicies.com 


Acceptarea acestor termini
Recunoașteți că ați citit acest Acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestuia. Prin utilizarea Site-ului sau a Serviciilor sale, sunteți de acord cu termenii acestui Acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestui Acord, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați site-ul și serviciile acestuia.


Contactați-ne
Shiral Tesaturi
Calea Mosilor nr. 98, sector 2, Cod: 020881, Bucuresti

0743-336.024 
shiral.tesaturi.textil [at] gmail.com

www.shiraltesaturi.ro 


Precizari

  1. Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
  2. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
  3. Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Acest document a fost actualizat ultima dată pe 15 ianuarie 2020.Documente Legale