Livrarea și returul produselor

Comanda minimă este de 50cm. Produsele comandate de pe site-ul Shiraltesaturi.ro vor fi livrate prin curier rapid. Comenzile efectuate până în orele 12:00 vor fi transmise în aceeași zi la curier. 


Costuri transport:

Pentru comenzi cu total mai putin de 250 de lei, transportul coletului si transportul rambursului (a banilor) vor fi suportate de clienti.

Pentru comenzi cu total mai mult de 250 de lei, transportul coletului este suportat de firma iar transportul rambursului (banilor) de clienti.

Daca exista kilometri in plus la livrare costul acestora va fi suportat de catre clienti.


Politica de retur:

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 următoarele:...c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în od clar...”. Astfel, țesăturile comercializate de către Shiraltesături.ro sunt considerate „personalizate” (conform OUG 34/2014 art. 16(c)) prin tăierea acestora la specificațiile indicate de client. 

Prin urmare, returnarea produsului este posibilă doar în cazul sesizării unui defect al țesăturii.

Diferențele de nuanțe între fotografiile prezentate și realitate NU sunt considerate defecte și nu este acceptat returul țesăturilor pentru acest motiv.

Vă încurajăm să vă consultați cu personalul Shiral și cu croitoreasa dumneavoastră astfel încât să vă asigurați că veți comanda cantitatea, culoarea și țesătura potrivită pentru ținuta pe care doriți să o realizați.